О нама
Dom > О нама


Наша историја


Првобитно почело од производње активне глинице из 2009. године. До 2010. године открили смо да постоји све већа потражња за производима од алуминијума и адсорбујућег алуминијума из иностраних земаља. После истраживања пажљиво употријебили најквалитетнији адсорбент и катализатор из Европе и САД, управљање Зибо Ксиангруном одлучује да углавном производи адсорбент и катализатор. Од 2010. године изградили смо фабрику псеудо бохемија, проширили активирану фабрику глинице и изградили творницу катализатора за производњу глинице у граду Зибо. У 2015. години Схандонг Баируи и Зибо Ксиангрун комбинују се у групу за адсорбент, катализаторски адхезив, истраживање и производњу алуминијумских гума.

Зибо Ксиангрун сада је један од највећих адсорбената глинице у Кини. Три производна центра која се налази у провинцији Шандонг. У 2014. години улажемо у највећу фабрику молекуларних сита у Хенан.


Наша фабрикаЗибо Ксиангрун сада је један од највећих адсорбената глинице у Кини. Два производна центра налазе се у провинцији Шандонг. У 2014. години улажемо у највећу фабрику молекуларних сита у Хенан. Сада имамо дистрибутере у Аустралији, Јужној Африци, Новом Зеланду, САД-у, Великој Британији, Немачкој, Френсу, Грчкој, Еигпту, Оману итд.

bairui.jpg


Наш производПроизводимо све врсте катализатора глинице, активираног алуминијума, активираног алуминијума са калијум перманганатом, носачем глинице, псеудо бохемом, молекуларним ситом, керамичком куглом и свим врстама алуминијумског праха.Апликација производаНаши производи нуде систематичан, интегрисан приступ у решавању све више строжијих квалитета ваздуха, десиканта и катализатора. Наши системи су пројектовани и произведени да издрже најтежа индустријска окружења, укључујући и оне који садрже корозивне гасове. Апликације су прилагођене према захтевима сваког клијента.Наш цертификат


Наши сертификати: Као национално високотехнолошко предузеће, провинцијски ниво без инспекције предузећа, провинцијски ниво уговора и поузданог предузећа, прошао је ИСО9001 међународни систем квалитета.

ИСО9001

ISO CERTIFICATE.jpgISO证书.jpg


Опрема за производњуКугличне млинове, вертикалне пећи, пећи, тунелска пећ, гранулатори диска, опрема за животну срединуТржиште производњеТоком протеклих година успоставили смо пословне односе са многим познатим компанијама и универзитетима широм света, укључујући Кинеску националну нафтну сарадњу, Синопец, Петро Рабигх и компанију Петрохемијска индустрија и Универзитет у Пекингу. Наши производи су поуздани и веома популарни код купаца из САД, Немачке, Британије, Кувајта, Саудијске Арабије, Ирана, Сирије, Јордана, Јужне Кореје, Новог Зеланда, Тајланда, Индонезије, Филипина и многих других земаља. Имамо неколико агената у Кореји, САД, Индији, Пакистану и другим областима.Наш сервисПрофесионални технички приједлози:

Специјалисти наше компаније могу дизајнирати техничку понуду са препорукама адсорпционих система сушења и пречишћавање токова гаса и течности.

Обично се састоји од:

• Пројектовање адсорпционог система;

• Израчунавање потребне количине адсорбената, катализатора и куглица из алуминијума;

• Избор времена циклуса;

• Препоруке о регенерацији и хлађењу адсорбента;

• Упутство за пуњење адсорбената, катализатора и куглица глинице

• Техничке гаранције за рад адсорбента.

Тренинг катализатора и адсорбента

Наш професионални инжењер ће учинити тренинг катализатора и адсорбената као вашу потребу. Предмет углавном обухвата:

лПродукцијски тренинг

Тачке техничке производње

Управљачима је потребна пажња у раду

Катализатор и адсорбенти за обуку знања

Регенерација и реактивација активираног глинице:

Када активирана глиница поставља одређено време или користи неко време, она више није ефикасна и мора се регенерисати. Температура регенерације је 170-230 ° Ц. Стварна температура је подешена дизајном уређаја.

Температура излазног кревета увек треба да буде нижа од улазног у току грејања. Ако се излазна температура повећава већа од улазног, одмах молимо зауставите грејање. То указује на то да се може десити реакција ослобађања топлоте. Затворите доводне и излазне вентиле на посуду која се загрева, депресурирајте га до бакље и прочистите га азотом.

Током регенерације, лежај глинице може бити врући као и 260 ° Ц. Увијек проверавајте температуру у излазу за хлађење након регенерације како бисте били сигурни да је кревет хладан прије него што га изложите у струју. Адсорбент има висок топлотни капацитет и ниску топлотну проводљивост. Може остати врело недељама ако се искључи пре него што је кревет потпуно хладио. За системе са аутоматским пребацивањем, увек провјерите након искључивања како бисте били сигурни да се врући кревет не преклапа пре хлађења.

Савјет за довод инсталација у рад и надзор током рада;

Већ неколико година стручњаци наше компаније редовно прате квалитет перформанси достављених адсорбената и катализатора. Условно се анализирају услови рада, начина рада, састава хране, регенерације и хлађења. Проблеми који су се појавили током рада разговарали су са инжењерима процеса. Квалитет наших производа стално се побољшава.

Стручни корисни тим и продаја продаје

Купац не занима колико знате док не знају колико вам је стало.

Приђите ближе него икада својим купцима. Тако близу да им кажете шта им треба добро пре него што они сами схвате.

Кориснички сервис није одељење, то је посао свима.